Com podem donar la volta a l’actual model de desenvolupament?

Actua amb cures logoIII edició d’aquest curs que s’emmarca dins la Campanya «Actua amb Cures. Transforma la Realitat», impulsada per l’ONGD InteRed, des de la qual pretenem analitzar en quin tipus de societat vivim quan aspectes tan bàsics com la cura i el sosteniment de la vida han quedat relegats a un últim nivell de valoració i reconeixement. A més, volem afavorir la participació de la societat civil en propostes de canvi global que, des de la centralitat de la vida, estiguin orientades a crear un món més just on tant els recursos i béns com el poder es distribueixin de forma equitativa. Amb aquesta proposta formativa reflexionarem sobre les qüestions següents:
• Quin model de societat tenim?
• Per què s’ha desvaloritzat el treball de cures si és essencial per a sostenir la vida?
• Quines alternatives es plantegen des dels feminismes per aconseguir un món més just is sostenible?
• Com podem participar i implicar-nos en propostes de canvi personal i col•lectiu, local i global

A cura de: Alicia de Blas García, Esther Vivas Esteve, Núria Beitia Hernández i Marina Sánchez Cid.
Dirigit a: públic en general
Dates: 9, 16, 23 i 30 d’octubre de 2014, de 17.30 a 20.30h.
Lloc: seu de la FCONG; C. Tàpies, 1-3 08001 Barcelona
Gratuït
Inscripcions fins el 7 d’octubre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies